Nelli Ruhanen

I speak hair. Finnish is my second language.


Ikiliikkuja, joka elää ruuhkavuosia - lenkkipolut ovat vaihtuneet työmatkakävelyyn, sekä kuntosali Prisman kauppakassien kantamiseen.


HIUSALAN YRITTÄJÄ

Olen aina tiennyt haluavani olla töissä ihmisten ja kauneuden parissa, joten parturi-kampaajaksi opiskelemaan lähteminen oli luonteva valinta heti peruskoulun jälkeen. Koulussa uravalintaani koeteltiin, koulun toimintavat olivat hieman vanhanaikaisia ja opin nopeasti, että oma tyylini ei sopinut ns. muottiin. Olen mieluummin aina askeleen edellä ja seuraan alan kehitystä, sekä kokeilen mielelläni jatkuvasti uutta - onneksi työelämä koulun jälkeen mahdollisti kaiken tämän ja pääsin vihdoinkin toteuttamaan itseäni. Valmistuttuani muutin Helsinkiin ja sille tielle olen jäänytkin. Olen työskennellyt kampaajana yli kymmenen vuotta ja olen etuoikeutettu saadessani tehdä työtä mitä rakastan.

Työssäni olen äärimmäisen tarkka ja rauhallinen perfektionisti, en pelkää haasteita ja kohtaan enemmän kuin mielelläni uutta. Olen herkkä aistimaan muiden tunnetiloja ja pyrin luomaan kaikin puolin asiakkaalle aina mahdollisimman miellyttävän kampaamokäynnin. Olen erikoistunut vaaleisiin hiuksiin, suurin osa asiakkaistani on vaaleatukkaisia ja itsekin blondina tiedän hyvin miten vaalea hius käyttäytyy. Tummakutristen ei tarvitse kuitenkaan pelätä penkkiini istahtamista, teen tukkataikoja kyllä tasavertaisesti kaikkiin hiuksiin!


TOIMIPISTEENI & TYÖNKUVANI

Työskentelen Helsingin Mannerheimintiellä Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspisteessä ihanan kollegani Lauran kanssa, joka toimii liikkeemme ripsiteknikkona ja meikkaajana. Pyöritän itse kampaamopuolta ja työpäiväni koostuvat pitkälti hiusten värjäämisestä, leikkaamisesta ja kampausten tekemisestä. Teen käytännössä myös ympäri vuoden hääkeikkaa, lauantaini ovat yleensä pyhitettynä morsianten, sekä heidän hääseurueidensa kampauksille. Teemme paljon yhteiskeikkoja Lauran kanssa, tarjoamme morsiamille kattavat hääpaketit, sekä toimimme myös tiiminä mm. stailattujen kuvausten suhteen.

Työnkuvani on kasvamassa myös lähiaikoina, syksyllä 2019 lanseerataan täysin uusi hääbrändi, jota olemme työstäneet Lauran, sekä muiden hääalan yrittäjien kanssa viime kuukaudet. Kerron tästä heti lisää, kun saadaan hommat siihen pisteeseen, että on julkistamisen aika!


KUVAGALLERIA

Siirry tästä kuvagalleriaan katsomaan töitäni!


SOSIAALINEN MEDIA:

Nelli Ruhanen

Instagram: @hairbynellisofia

Lyreilia - Kampaamo & Kauneuspiste

Instagram: @lyreilia

INSTAGRAM @HAIRBYNELLISOFIA

© Nelli Ruhanen. Design by FCD.